Vakantie naar Corfu boeken?

Auto huren in Thessaloniki

Ben jij van plan om naar Thessaloniki toe te gaan? Wist je dat deze stad een uitstekende ligging heeft? Dankzij de centrale ligging in het noorden van Griekenland kun je vanuit deze stad veel kanten op.

Je kunt ervoor kiezen om richting Turkije toe te rijden, terwijl je ook naar het zuiden toe kunt rijden. In het zuiden kun je vervolgens de pracht en praal van andere Griekse gebieden ontdekken. Indien je naar het noorden toetrekt, kom je in verrassende landen als Albanië, Bulgarije en Noord-Macedonië uit. 

Een auto huren in Thessaloniki is voor een dergelijke rondreis dan ook ideaal. Zou je graag de directe gebieden rondom Thessaloniki ontdekken? Ook dan is een auto huren in Thessaloniki een prima idee voor je. De tarieven vallen relatief gezien mee, terwijl je ook uit meerdere verhuurbedrijven kunt kiezen. Maak een goede vergelijking en huur vervolgens de gewenste auto in Thessaloniki.

Boek vandaag jouw fly drive vakantie naar Thessaloniki

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.

Rent a Car Thessaloniki

Wil jij een huurauto huren in Thessaloniki? Het advies is om dan een goede vergelijking te maken. Je kunt namelijk uit meerdere partijen kiezen, waarbij veel partijen regelmatig met hun prijzen stunten. Richt je echter niet volledig op de huurprijs van de auto in Thessaloniki. Nee, kijk ook naar de voorwaarden, naar de hoeveelheid (vrije) kilometers en de hoogte van het eigen risico.

Check vooraf ook goed op de verhuurmaatschappij te vertrouwen is; je wilt immers niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Een goed advies is dan ook om altijd een auto bij een gerenommeerde verhuurmaatschappij te huren. Eigenlijk alle grote verhuurmaatschappijen zijn in en rondom Thessaloniki actief.