Vakantie naar Corfu boeken?

Vliegtickets Thessaloniki

Staat Thessaloniki al enige tijd op je bucketlist om te bezoeken? Of ben je pas recentelijk in aanraking gekomen met deze leuke Griekse stad? Als je naar Thessaloniki toe wilt gaan, kun je dit het beste met het vliegtuig doen. Je kunt ook de auto naar Griekenland toepakken, maar dat is een behoorlijke afstand. Om precies te zijn: vanuit Utrecht is het maar liefst 2364 kilometer naar Thessaloniki.

Goed, je kunt dus het beste met het vliegtijd naar Thessaloniki toe gaan. Uiteraard wil je dit op ideale tijdstippen doen én tegen een zo’n laag mogelijk bedrag. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij handige tips voor je verzameld. Die tips hebben wij in dit artikel voor je opgesomd, inclusief handige informatie over vliegtickets naar Thessaloniki.

Als je naar Thessaloniki toe wilt vliegen, heb je in ieder geval voldoende keuze. Je kunt uit meerdere luchthavens in Nederland, België én Duitsland kiezen. Ook kun je uit meerdere luchtvaartmaatschappijen kiezen. Doordat het aanbod zo uitgebreid is, kun je een prima vergelijking voor jezelf maken. Een vergelijking waarbij je niet alleen naar het prijskaartje moet kijken, maar ook naar bijvoorbeeld de vliegtijden.

Bij Thessaloniki heb je niet al te veel te kiezen. Deze stad heeft namelijk maar één luchthaven in de buurt; Mekadonia Airport. Dit is de officiële benaming van de luchthaven van Thessaloniki. Deze luchthaven ligt op 15 kilometer van de stad af en is behoorlijk groot. Vanaf deze luchthaven kun je op meerdere manieren naar de stad toe reizen. Het advies is om dit met de taxi te doen; dit kost je ongeveer 25 euro en is simpelweg het snelste.

Boek vandaag jouw hotel in Thessaloniki

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.

Goedkope vliegtickets Thessaloniki (Griekenland)

Heb je een vakantie naar Thessaloniki op de planning staan? En wil je graag de vliegtickets naar Thessaloniki gaan boeken? Dan wil je dit uiteraard zo voordelig mogelijk doen. Om van goedkope vliegtickets naar Thessaloniki te profiteren, kun je het beste onderstaande tips opvolgen:

  • Check bij veel luchtvaartmaatschappijen de prijzen. Veel maatschappijen vliegen naar Thessaloniki, waarbij de prijzen behoorlijk uiteen kunnen lopen. Je doet er daarom verstandig aan om bij alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen de prijzen te checken.
  • Kijk goed naar de vliegdata. Ben je niet gebonden aan bijvoorbeeld de schoolvakanties? Dan kan het lonend zijn om goed naar de vliegdata te kijken. Mogelijk is het een stuk goedkoper als je één of meerdere dagen later of eerder vertrekt.
  • Boek last minute vliegtickets naar Thessaloniki. Iets wat ook veel mensen doen, is last minute vliegtickets naar Thessaloniki boeken. Grote kans dat je op die manier het nodige geld kunt besparen.
  • Kijk naar de verschillende luchthavens. Vanuit Nederland kun je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Thessaloniki vliegen. Het is echter ook mogelijk om vanuit Brussel of Düsseldorf te vliegen. Dit kan een stuk voordeliger zijn, waarover we je hieronder iets meer vertellen.
  • Kies voor alleen handbagage. Ga je niet al te lang naar Thessaloniki toe? Dan hoef je ook geen grote koffer mee; je hebt immers alleen maar luchtige kleding nodig, met alle dank aan de hoge temperaturen. Mede daarom kan het interessant zijn om alleen voor een handbagagekoffer te kiezen. Dáármee voorkom je ook nog eens dat je moet betalen voor je bagage.
  • Maak gebruik van de incognito modus van je browser. Tot slot kan het raadzaam zijn om van de incognito modus van je browser gebruik te maken. Veel aanbieders van vliegtickets maken namelijk gebruik van cookies; des te vaker je naar bepaalde vliegtickets kijkt, des te hoger de prijzen worden. Door van de incognito modus gebruik te maken, voorkom je dat algoritmes kunnen knutselen aan de prijzen van de vliegtickets naar Thessaloniki.

Vliegtickets Thessaloniki via Brussel of Düsseldorf?

Wil je heel voordelig naar Thessaloniki toe vliegen? Dan kan je ook eens naar de vluchten vanaf Brussel of Düsseldorf kijken. Vanaf deze luchthavens gaan vrij veel vluchten naar Thessaloniki; het gaat hierbij overigens ook om rechtstreekse vluchten.

De ervaring leert in ieder geval dat dit flink kan schelen qua kosten. Je moet echter wel rekening houden met het vervoer naar de luchthaven toe. Ga je met de auto naar Brussel of Düsseldorf? Of schakel je een taxi in? Als je met de auto gaat, moet je goed kijken naar de parkeermogelijkheden op of rondom deze luchthavens.

Onder aan de streep kun je hier in ieder geval geld mee besparen. Als je nog meer geld wilt besparen, volg je het beste ook bovenstaande tips op. Met die tips kun je optimaal profiteren van goedkope vliegtickets naar Thessaloniki.