Vakantie naar Corfu boeken?

Thessaloniki vakantie

Ben je op zoek naar een fijne vakantiebestemming voor je komende zomervakantie? Of wil je mogelijk in het voorjaar of in het najaar lekker op vakantie? In al deze perioden is het aan te raden om naar de Griekse stad Thessaloniki toe te gaan.

In Griekenland is dit een unieke vakantiebestemming, iets wat onder andere met de ligging te maken heeft. De meest populaire bestemmingen in Griekenland zijn namelijk de eilanden. Eén van de uitzonderingen hierin is Thessaloniki. Dit is namelijk een gezellige stad op het vasteland van Griekenland.

Wat is voor jou de reden om naar Griekenland te gaan? Wil je graag van zon, zee en strand genieten? Daarvoor ben je in Thessaloniki zéker aan het juiste adres. Deze stad is namelijk aan de Golf van Thessaloniki gelegen. En de Golf van Thessaloniki maakt weer onderdeel uit van de Egeïsche Zee. Bij deze stad kun zodoende een heerlijke duik in de Egeïsche Zee nemen.

Boek vandaag jouw hotel in Thessaloniki

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.

Strandvakantie in Thessaloniki

Onder meer de volgende stranden nabij Thessaloniki zijn ware aanraders:
  • Halkidiki: op ongeveer een uurtje rijden van Thessaloniki is de badplaats Halkidiki gelegen. Deze stad is populair en beschikt over prachtige stranden. Sterker nog. Sommige experts geven aan dat hier de mooiste stranden van heel Griekenland te vinden zijn.
  • Perea: zoek je het liever iets dichter bij de stad zelf? Dan is een bezoek aan Perea aan te raden. Dit is een voorstadje van Thessaloniki waar vroeger de welgestelde stadsbewoners hun vakantiewoningen hadden. De keuze daarvoor kwam uiteraard niet uit de lucht vallen. In Perea vind je leuke stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen.
Met andere woorden: wil je bij Thessaloniki van een stranddag genieten? Dan is het zaak om naar één van de omliggende dorpjes of steden te gaan. Bij die dorpjes en steden vind je meerdere leuke stranden.

Goedkope vakantie Thessaloniki​

Wil je graag van een heerlijke vakantie in of rondom Thessaloniki genieten? Zie je het alleen niet zitten om hier veel geld aan uit te geven? Dan doe je er verstandig aan om tot een last minute aanbieding te wachten. Door van een last minute aanbieding te profiteren, kun je echt veel geld besparen. Daarnaast is het ook aan te raden om een goede vergelijking tussen de accommodaties te maken. Ben je bijvoorbeeld van plan om de gehele stad te ontdekken? Dan is het wellicht zonde om een duur hotel te boeken, aangezien je vrij weinig tijd in je hotel doorbrengt. Mogelijk kun je in dat geval beter een goedkoper hotel of appartement boeken. Weet je hoe je ook nog geld kunt besparen? Door voor een pakketreis te kiezen. Bij zo’n pakketreis boek je de vlucht en het verblijf in één. Grote kans dat je hierdoor geld weet te besparen. Hierbij is het overigens ook aan te raden om meerdere reisaanbieders met elkaar te vergelijken. Door een goede vergelijking te maken, krijg je een beter/goed inzicht in de prijzen. En kun je dus voor de meest interessante prijs kiezen.