Dit zijn de 3 leukste boutique hotels in Thessaloniki!

Thessaloniki, de bruisende Griekse stad doordrenkt met geschiedenis, cultuur en culinaire geneugten, trekt reizigers van over de hele wereld aan. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en intieme ervaring tijdens hun verblijf, bieden de boutique hotels van de stad een perfecte combinatie van luxe, stijl en persoonlijke service. Onder hen zijn er drie die zich onderscheiden als de beste: The Excelsior, Colors Urban Hotel en The Modernist Thessaloniki.

The Excelsior

The Excelsior, gelegen in het hart van Thessaloniki, is een oase van luxe en verfijning. Dit boetiekhotel heeft een klassieke uitstraling die je bijvoorbeeld ook een beetje terug ziet in het Flora Batava hotel zoals dat we in Nederland kennen. Met slechts 34 kamers straalt The Excelsior een sfeer van exclusiviteit uit. Elke kamer is prachtig ingericht en biedt een adembenemend uitzicht op de stad of de Thermaïsche Golf. Het restaurant van het hotel serveert culinaire hoogstandjes die de smaakpapillen verwennen en de bar is een ideale plek om te ontspannen na een dag vol verkenning.

Colors Urban Hotel

Voor een levendige en kleurrijke ervaring is Colors Urban Hotel de perfecte keuze. Dit charmante boetiekhotel, gelegen in het bruisende Ladadika-district, is doordrenkt van speelse energie en moderne stijl. De kamers zijn prachtig ontworpen met levendige kleuren en gedurfde patronen, en bieden gasten een unieke en levendige omgeving om te ontspannen. Het dakterras van het hotel is een populaire plek voor gasten om te genieten van het panoramische uitzicht op de stad en te genieten van heerlijke cocktails.

The Modernist Thessaloniki

Als u op zoek bent naar een hotel dat design en comfort combineert, dan is The Modernist Thessaloniki de ideale keuze. Dit prachtige boetiekhotel, gelegen in een gerestaureerd neoclassicistisch gebouw, is een eerbetoon aan modern design en architectuur. De kamers zijn stijlvol ingericht met strakke lijnen, minimalistische meubels en luxe voorzieningen. Gasten kunnen genieten van een scala aan diensten, waaronder een gastronomisch ontbijt geserveerd in de prachtige eetzaal van het hotel.

In Thessaloniki bieden deze drie boutique hotels een unieke en onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Of het nu gaat om de klassieke elegantie van The Excelsior, de levendige stijl van Colors Urban Hotel of het moderne design van The Modernist Thessaloniki, elk van deze hotels belooft een verblijf dat de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Het weer in Thessaloniki